Влошено е състоянието на италианската легенда Джанлука Виали, пише “Гадзета дело

...
Влошено е състоянието на италианската легенда Джанлука Виали, пише “Гадзета дело
Коментари Харесай

Влошава се състоянието на Джанлука Виали

Влошено е положението на италианската легенда Джанлука Виали, написа “Гадзета дело спорт ”. Виали се бори с рак на панкреаса от пет години наса. 
Прочетете още
Той беше част от щаба на Роберто Манчини в националния тим на Италия, с който стана европейски първенец през предходната година, само че поради положението си се отдръпна от поста. 

Вчера от Лондон, където някогашният нападател се реалокира да живее преди години, пристигна новината, че положението му се е влошило дотам, че се постанова да бъде признат в клиниката, където Виали към този момент е минал два кръга химиотерапия поради открития през 2017 година рак на панкреаса.

Лош знак и доказателство за влошеното положение на италианеца е и пътуването на 87-годишната му майка Мария Тереза, която потегли от Кремона за Англия.

През предходната седмица футболният свят загуби Синиша Михайлович, който се бореше с левкимия. Синиша беше една от легендите в Серия А и водеше много италиански тимове. Поклонението пред Михайлович беше през вчерашния ден в Рим и той беше изпратен от доста футболни митове, някогашни съотборници, треньори, футболисти, на които е бил ментор, както и доста почитатели. 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР